Effect van een stoelmassage

Het feit alleen al dat je een kwartiertje helemaal niets ‘moet’. Even heerlijk niets doen. Rust in je hoofd en je lijf krijgen door een goede massage. Zodat er weer ruimte in je hoofd komt om nieuwe ideeën op te doen en je weer zin krijgt om eens goed aan de slag te gaan.

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan de laatste tijd naar de positieve en preventieve effecten van stoelmassage. Onderzoek wijst uit dat door massage mensen veel beter in hun vel zitten. Ze zijn fitter en kunnen zich beter concentreren. De sfeer op het werk zal zich aanzienlijk verbeteren. Mensen zijn stressbestendiger en melden zich veel minder snel ziek.

 

U bent nu hier: Vitaal Bedrijfsmassage Hardenberg ยท Home · Bedrijfsmassage · Effect Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage

Wàt kost mijn zieke werknemer per dag,
en wat kost een bedrijfsmassage?


Misschien kan ik beter voorkomen dan betalen...
De belastingdienst juicht uw inzet om uw medewerkers optimaal te laten functioneren toe. Zij betaalt namelijk mee!

lees verder
Stoel massages

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van stress, CANS en RSI klachten en is een uitstekende manier om de productiviteit en gezondheid van medewerkers op peil te brengen. Vitaal Bedrijfsmassage verzorgt stoelmassage en Stoel Shiatsu vanuit Hardenberg bij u op locatie in onder andere Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

lees verder
Bedrijfsmassages waar te vinden

Kantoor van Vitaal Bedrijfsmassage
De specialist in Stoelmassage en Stoel Shiatsu

Adres: Vitaal Bedrijfsmassage
Ondermaat 54a
7772 JD
Hardenberg Overijssel
tel: 0523 852 704

lees verder