Stoelmassage

De massage (15- 20 minuten) wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel die wordt meegebracht door de masseur. Misschien heeft u ergens een kleine rustige ruimte, dat zou fijn zijn. Het enige wat uw werknemer hoeft te doen is ontspannen op de massagestoel zitten, terwijl hij/ zij heerlijk wordt gemasseerd. De massage wordt gewoon over de kleding gegeven. En dan na 20 minuten weer lekker fit terug naar de werkplek. Is er geen aparte ruimte vrij? Ook dan kan er worden gemasseerd gewoon op kantoor, in de kantine of waar dan ook.

Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Het lichaam komt door de massage weer goed in balans. Het vermindert onder andere stress en vermoeidheid en kan de werksfeer en prestaties verbeteren. Daarnaast bevordert het de energiedoorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten.

Stoelmassage vermindert en voorkomt klachten zoals RSI en symptomen van stress.

 

 

U bent nu hier: Vitaal Bedrijfsmassage Hardenberg ยท Home · Bedrijfsmassage · Stoelmassage · Stoelmassage

Bedrijfsmassage

Wàt kost mijn zieke werknemer per dag,
en wat kost een bedrijfsmassage?


Misschien kan ik beter voorkomen dan betalen...
De belastingdienst juicht uw inzet om uw medewerkers optimaal te laten functioneren toe. Zij betaalt namelijk mee!

lees verder
Stoel massages

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van stress, CANS en RSI klachten en is een uitstekende manier om de productiviteit en gezondheid van medewerkers op peil te brengen. Vitaal Bedrijfsmassage verzorgt stoelmassage en Stoel Shiatsu vanuit Hardenberg bij u op locatie in onder andere Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

lees verder
Bedrijfsmassages waar te vinden

Kantoor van Vitaal Bedrijfsmassage
De specialist in Stoelmassage en Stoel Shiatsu

Adres: Vitaal Bedrijfsmassage
Ondermaat 54a
7772 JD
Hardenberg Overijssel
tel: 0523 852 704

lees verder