Onze masseurs

Onze stoelmasseurs hebben allen een TouchPro® Europe licentie.

TouchPro® Europe stoelmassage is de meest toegepaste en onderzochte vorm van stoelmassage. De stoelmasseurs aangesloten bij TouchPro® Europe voldoen allen aan de kwaliteitseisen die TouchPro® Europe aan haar licentiehouders oplegt. Jaarlijks wordt hun kwaliteit getest door middel van speciale trainingen (oefensessies) of een herexamen. Zo is een ieder die de stoelmassage wenst te ontvangen verzekerd van een goede professioneel uitgevoerde massage.*

De Shiatsu stoelmassage wordt uitgevoerd door ervaren Shiatsu therapeuten. Zij zijn gediplomeerd therapeut, wat inhoudt dat zij o.a. een HBO niveau medische basiskennis bezitten. Zij hebben een meerjarige beroepsopleiding gevolgd, en zijn aangesloten bij een door de zorgverzekeraars goedgekeurde beroepsvereniging.


*bron touchpro.nl

U bent nu hier: Vitaal Bedrijfsmassage Hardenberg ยท Home · Vitaal · Onze masseurs · Onze masseurs

Bedrijfsmassage

Wàt kost mijn zieke werknemer per dag,
en wat kost een bedrijfsmassage?


Misschien kan ik beter voorkomen dan betalen...
De belastingdienst juicht uw inzet om uw medewerkers optimaal te laten functioneren toe. Zij betaalt namelijk mee!

lees verder
Stoel massages

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van stress, CANS en RSI klachten en is een uitstekende manier om de productiviteit en gezondheid van medewerkers op peil te brengen. Vitaal Bedrijfsmassage verzorgt stoelmassage en Stoel Shiatsu vanuit Hardenberg bij u op locatie in onder andere Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

lees verder
Bedrijfsmassages waar te vinden

Kantoor van Vitaal Bedrijfsmassage
De specialist in Stoelmassage en Stoel Shiatsu

Adres: Vitaal Bedrijfsmassage
Ondermaat 54a
7772 JD
Hardenberg Overijssel
tel: 0523 852 704

lees verder