Shiatsu

Moderne Shiatsu is een zeer gestructureerde, manuele therapie die bestaat uit het geven van druk (met behulp van duimen, vingers en handpalmen), rotaties en manipulaties om zodoende een verstoord functioneren van de inwendige organen te corrigeren, en de gezondheid te bevorderen/ handhaven. Het heeft een gunstige werking op de algehele ontspanning, de afvoer van afvalstoffen, het centraal zenuwstelsel en op de soepelheid van spieren en gewrichten.

De therapie is gericht op pijnverlichting en heeft een ontspannende en versterkende werking op het lichaam, en kan worden ingezet bij:

· Hoofdpijn
· Nek– schouderklachten
· Rugpijn
· Vermoeidheid
· Stress
· Maag– darmklachten
· Menstruatieklachten
· Spierpijn
· Arm–  handklachten
· Been– heupklachten

Shiatsu therapeuten die zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging ( bv NVST) worden doorgaans vergoed door de zorgverzekeraars. Afhankelijk van de aanvullende verzekering die de zorgafnemer heeft afgesloten.

VITAAL BEDRIJFSMASSAGE is onderdeel van Manuele Praktijk Vitaal. Hier worden de behandelingen vergoed via de aanvullende verzekering door nagenoeg alle zorgverzekeraars.

 

 

 

U bent nu hier: Vitaal Bedrijfsmassage Hardenberg · Home · Vitaal · Shiatsu · Shiatsu

Bedrijfsmassage

Wàt kost mijn zieke werknemer per dag,
en wat kost een bedrijfsmassage?


Misschien kan ik beter voorkomen dan betalen...
De belastingdienst juicht uw inzet om uw medewerkers optimaal te laten functioneren toe. Zij betaalt namelijk mee!

lees verder
Stoel massages

Stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage ter preventie van stress, CANS en RSI klachten en is een uitstekende manier om de productiviteit en gezondheid van medewerkers op peil te brengen. Vitaal Bedrijfsmassage verzorgt stoelmassage en Stoel Shiatsu vanuit Hardenberg bij u op locatie in onder andere Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

lees verder
Bedrijfsmassages waar te vinden

Kantoor van Vitaal Bedrijfsmassage
De specialist in Stoelmassage en Stoel Shiatsu

Adres: Vitaal Bedrijfsmassage
Ondermaat 54a
7772 JD
Hardenberg Overijssel
tel: 0523 852 704

lees verder